AnnCatrin Golf Academy - Torreby Golfshop

AnnCatrin Golf Academy

Jag vill hälsa er alla hjärtligt välkomna till AnnCatrin Golf Academy!

Sedan 2001 har jag arbetat som Teaching Professional och från och med april 2021

finns jag på Torreby Gk som Head Pro tillsammans med min man Peter som driver vår verkstad och utprovning av klubbor.

Här kommer lite kort information om mig själv. Jag har spelat golf sedan 1978 , som junior gick jag på golfgymnasiet i Perstorp och var med i observationstruppen till landslaget. 1988 blev jag spelande Professional på den svenska Damtouren och medlem i Svenska PGA. Under mina år som spelare har jag haft förmånen att få spela med många av dagens världspelare.

Förutom min tränarutbildning är jag Diplomerad Coach, utbildad lärare och specialpedagog och har även utbildat mig til biolog på biologiprogrammet.

Min vision är att alla ska kunna utveckla sitt spel utifrån sina egna förutsättningar. Jag undervisar i alla delar av spelet och alla typer av spelare från juniorer till seniorer och från nybörjare till elitspelare.